Tag Archives: student

Y students fail in exam

Y students fail in exam? Coz
8hrs of sleep everyday= 122 days
365-122=243,
Summer holidays=61 days,
243-61=182 Sunday in a year=52days 182-52=130
Festival holidays=40days
130-40=90
Coll festivals=15days
44-15=29
1hr chatting per day=15days 29-15=14days
Sickness days=10days
14-10=4days
Film time in a year=3days
4-3=1day
Remaining 1 day is our b’day.. AB SAALA US DIN KAUN PADHTA HAI
YAAR!!!! ;-)


Ek student ne tamam sawalon

Ek student ne tamam sawalon k sahi jawab diye
magr ushe fail kar dia gya. Sawalon k jawab ye the
.
1.Tipu sultan kis ladai me shaheed hua?
Ans: apni last ladai me .
2 .Talaaq ki badi wajah kya hoti he?
Ans: shadi
.
3 . Taj mahal kaha he?
Ans: zameen par
.
4 .Aap 8 logon me 3 aam kesy divide karen ge?
Ans:milk shake bana kar..


Teacher : Do u children know

Teacher : Do u children know about Baapu Ji?

All children raised their hands.
Teacher felt really happy…

She asked : Ok… So what was the full name of Baapu Ji and why he went to Jail..

Student : Baapu Ji’s full name is “Aasaa Ram Baapu”… He went jail for molesting a girl…

Teacher shocked… Student rocked…